Start > Körkortsforum > Uppkörning > Köra utan körkortet

Köra utan körkortet

Lastbilstjejen 2019-06-22 13:42 ! Citera #
johny 2019-06-22
Det är inte bra med poliser som bryter mot lagen ,säg ifrån när dom gör olagliga kontroller ,så kanske vi får lagar som fungerar och då slipper polisen trolla med knäna när dom ska fullgöra uppgifter,typ ett fungerande rättssamhälle vore ju bra!
Polisen har all rätt att stanna vilken bilist dom vill för att kolla närmare på den personen.
Det behöver inte vara något fel på varken dig eller din bil, utan det kan räcka med att di har kört vingligt så har dom rätt att titta närmare på dig för att se om du är påverkad och droger..

Så du har helt fel i att polisen bryter mot några lagar när dom stannar en bilist...
Det finns inga olagliga kontroller!
Och säger du ifrån och vägrar vara hjälpsam så blir det bara ännu mera tråkigheter för dig som bilförare då du inte följer en polismans order.. Bara dumt, ett stopp tar ju bara några extra få fjuttiga minuter, inte värt att riskera höga böter för att man ska vara lite på styva linan. Dessutom verkar det misstänksamt om du börjar käfta emot...
johny 2019-06-24 23:02 ! Citera #
Ja du bekräftar ju det jag säger dom struntar i lagen och gör som dom tycker, helt rättsvidrigt, och ja vinglar man har polisen sakskäl för kontroll ,det är ju inget konstigt med det,men lagen är skriven så att polisen ska ha sakskäl, sen att dom kan hitta
på orsaker är ju problemet, när det sätts i system och förväntas av enskild polisman att bryta mot lagen,vidrigt ,jag vill ju bo i ett samhälle som inte baseras på diktatur och godtycke!
jag 2020-04-14 16:48 ! Citera #
Du blandar nog ihop Sverige med USA (det finns mycket youtube jurister därute).
53 inlägg

Senaste foruminläggen

Öppet forum – skriv direkt utan att registrera
Starta en egen tråd

Teoriprov online – testa dina kunskaper

Teoriprov Körkortonline.se Gratis demo – testa 65 frågor