Så här ser det ut när du gör ett teoriprov

Startsidan  |  Statistik  |  Förklaringar  |  Sparade  |  Meddelanden  |  Inställningar & hjälp

En fråga under ett tidstest

Ett körkortstest på tid är väldigt likt ett vanligt körkortstest. Skillnaden är att testet är tidsbegränsat samt att tidstestet inte går att spara.

När tiden är slut rättas testet automatiskt och obesvarade frågor räknas som felaktigt besvarade, precis som hos Transportstyrelsen.

Översikt

Då du klickar på knappen Översikt kommer du till denna sida. Här kan du se information om alla tidigare frågor under testet. För att redigera ett svar klickar du bara på frågetexten.

Innan du får veta ditt resultat kommer du också till en översiktssida, vilket gör att du snabbt ser om du råkat lämna någon körkortsfråga obesvarad.

Detta upplägg är i princip likadant som gratistestet med körkortsfrågor, så testa gärna det.

Resultat

Denna resultatsida visas efter ett slutfört teoritest. Du ser vad du svarat och om det var korrekt eller inte. Skulle ditt svar vara fel visas även rätt svar och det finns också direktlänkar till förklaringarna av frågorna.

Sidan med resultat är optimerad för att ge dig en god överblick och samtidigt vara snabbladdad. Om du vill ha mer detaljerad information, exempelvis se alla svarsalternativ, kan du gå till statistiksidan och göra en mer detaljerad granskning av körkortstestet.

Körkortonline.se: en teorifråga i mobilen med tidtagningÖversikt över teorifrågor under ett tidstestResultatet efter ett körkortstest på tid

Körkortonline.se anpassar sig efter skärmstorleken. När du loggar in via mobilens webbläsare ser ett teoriprov på tid ut så här.

Köp alla 1 000 frågor för personbil