Start > Körkortsforum > Uppkörning > Ni som tagit körkortet

Ni som tagit körkortet

Gäst 2018-11-09 22:02 ! Citera #
Tog lappen precis innan förra sommarn och första vi gjorde va o ta en roadtrip genom Polen med familjen. Kan säga att de hjälpte rätt mycket att dra iväg på en längre tur. Sedan dess har det vart myckt stockholmskörning. Nu är man mer van och avdomnad gällande trafiken i sthlm.. köa, trycka in sig i minsta lilla lucka och inse att folk kör som skit rent allmänt omkring en :)
Gäst 2018-11-11 00:37 ! Citera #
Jag tog mitt körkort i April.

Jag har inte så mycket användning av bil faktiskt, jag tar cykel nästan överallt då jag bor i Malmö. När jag ska upp till familj i Göteborg är tåg snabbare och lättare än bil.

Då och då behöver jag bil t e x om jag ska till IKEA och handla eller liknande, då använder jag hyrbil. Jag försöker hitta en anledning till att köra bil i alla fall en gång i månaden så att jag inte helt tappar det.

Det är lite synd egentligen, jag tycker det är roligt att köra bil och jag hade gärna köpt en bil och kört en massa med den... men som sagt jag har 0 användning för det. Ångrar givetvis ändå inte att jag tog kortet, skönt att ha det överstökat och en vacker dag kommer jag säkert oftare få användning för det! :)
Dani 2018-12-04 08:54 ! Citera #
Vad intressant att stöta på denna tråd jag startade när jag ganska precis hade tagit körkortet haha.
Sedan en tid tillbaka har min prövotid gått ut och jag känner naturligtvis inte samma sak längre. Ju mer man kör desto mer vänjer man sig. Till slut känns det så främmande att i början tyckte man att det var jätteläskigt att sitta och köra helt på egen hand. Så för er som känner igen sig; det kommer faktiskt gå över.
Gäst 2018-12-16 03:54 ! Citera #
Tog körkortet nov 2016.
Jag kör cirka 2000 mil om året, mycket E4 i Stockholm till o från jobbet. Det blir en rutt man kan i sömnen efter ett tag. Det blir lite roligare när man till okända platser. Det finns alldeles för många som inte bör ha körkort, man ser för mycket av det dåliga.
24 inlägg

Senaste foruminläggen

Öppet forum – skriv direkt utan att registrera
Starta en egen tråd »

Teoriprov online – testa dina kunskaper

Teoriprov Körkortonline.se Gratis demo – testa 65 frågor »