Start > Körkortsforum > Uppkörning i Bollnäs- Tips?

Uppkörning i Bollnäs- Tips?

Saffransknut 2021-12-15 23:06 ! Citera #
Hej allihopa! Så skönt att läsa om fler som kört upp i Bollnäs. Jag ska köra upp där i januari! Snälla, ge mig era tips. Finns det fler här som precis som mig aldrig kört i Bollnäs men ska köra upp där?
Anna 2022-11-17 12:23 ! Citera #
Hej! Tittade här innan uppkörningen i Bollnäs å tänkte att jag skulle fylla på med lite info jag inte hittade. Körde upp i oktober 2022. Vi körde en skoda, lätt att köra och vanlig, ganska lik BMW och Toyota i dragläge m.m. Vi körde till höger från parkeringen och sen mot Falun. Det var landsvägar ca 40-50 km och 90 vägar med påfart som hade stopplikt. Jag körde med en man som hette Stefan, han var trevlig, lugn och snackade inte så mycket. Jag körde upp två gånger innan i Stockholm och kuggade men i Bollnäs gick det vägen! Jag skulle rekommendera att köra upp på din hemort en eller två gånger och om du kuggar sen på annan ort för att få in vanan av hur provet är upplagt. Bollnäs var mycket enklare än Stockholm. Stressa inte för mycket (jag fick panikattack innan varje uppkörning), jag har hört om flera som kört upp flera gånger typ 3+ så ta det lungt och lycka till!

Senaste foruminläggen

Öppet forum – skriv direkt utan att registrera
Starta en egen tråd

Gratis körkortsbok

Teoribok – körkortsboken 2024 med körkortsteori
Ladda ner Teoribok
PDF   364 sidor   30 MB
Apple Books: Teoribok – den senaste körkortsboken 2024 med körkortsteori Google Play: Teoribok – den senaste körkortsboken 2024 med körkortsteori

Teoriprov med videofrågor

Videofrågor – teoriprov med körkortsfrågor på Körkortonline.se Gratis körkortstest