Start > Körkortsforum > Varför är det nolltolerans på …

Varför är det nolltolerans på droger men inte alkohol?

Work90 2009-07-08 23:56 ! Citera #
För att dråger anses vara mer farligt jämfört med alohol?
Gäst 2018-01-21 15:12 ! Citera #
Man kan faktiskt ha alkohol i blodet även om man inte druckit något, så därför är gränsen 0,2 istället för 0. Men kroppen börjar trots allt inte påverkas så snabbt.
Gäst 2021-06-18 11:53 ! Citera #
För att droger är olagligt. Därför kan de inte sätta en gräns, alkohol är lagligt så de kan styra hur vi brukar det. Legalisera droger, kontrollera dom som vi gör med alkohol. Medicin är lagligt så varför är folk så rädda för droger när det är samma verksamma ämnen? Enda skillnaden är ju att en läkare avgör dos och informerar om möjliga bieffekter. Vill ni ha kontroll över narkotikabruk och missbruk så måste det nog legaliseras och sedan kontrolleras. Den här nolltoleransen håller inte. Om alkohol kommit idag så hade det varit olagligt, jaha så varför gör vi inte det olagligt idag då? För att folk vill dricka, men de som redan testat droger då? Hyckleri! Sluta ljug, vi vet väl vad narkotika är vid det här laget, bara individer som missbrukar vet vad de behöver, inga tomtar i regeringen eller testat narkotika.

Senaste foruminläggen

Öppet forum – skriv direkt utan att registrera
Starta en egen tråd

Gratis körkortsbok

Teoribok – körkortsboken 2024 med körkortsteori
Ladda ner Teoribok
PDF   364 sidor   30 MB
Apple Books: Teoribok – den senaste körkortsboken 2024 med körkortsteori Google Play: Teoribok – den senaste körkortsboken 2024 med körkortsteori

Teoriprov med videofrågor

Videofrågor – teoriprov med körkortsfrågor på Körkortonline.se Testa ett teoriprov