Start > Körkortsforum > Hantera stress inför uppkörnin…

Hantera stress inför uppkörning

Gäst 2024-04-24 13:51 ! Citera #
Elle 2024-04-23
Hej hej, det löste sig i slutändan!!

Jag kan säga att nervositet var så mycket värre kvällen innan, för mig i alla fall. Jag försökte tänka på annat genom att springa lite och kolla nån bra film, vilket gjorde lite skillnad. Jag skulle dock säga att det som hjälpe mig allra mest var att jag körde upp med körskola och hade en 45 min lektion precis innan. Det hjälpe såå mycket med att se uppkörningen som en helt vanlig lektion, så rekommenderar starkt att göra så om man har möjlighet. Under körningen var jag självklart lite nervös och kände inte att jag körde mitt bästa, men att småprata med trafikprövaren och ha lite musik i bakgrunden tyckte jag hjälpte. Man får komma ihåg att mindre fel som inte påverkar trafiksäkerheten inte direkt kuggar en, så ge inte upp även om det känns dåligt. Gjorde själv ett fel men fortsatte som vanligt vilket löste sig i slutändan, plus att jag visade att jag var medveten om mitt misstag, men jag trodde verkligen jag hade kuggat i stunden.

Jag nådde även en punkt där jag mentalt hade accepterat situationen. Jag visste att jag hade övat mycket och gjort mitt absolut bästa, så att det fick gå som det går liksom, vilket gjorde mig mer avslappnad.
Slutligen tror jag att jag hade överdramatiserat uppkörningen så mycket. Hade hört och läst massa dåliga historier vilket bara gjorde stressen värre, när situationen egentligen borde avdramatiserats.

Jag blev godkänd på körningen trots stressen som satte i sig, och lättnaden är obeskrivlig!!
Tack för alla tips och hoppas detta kan hjälpa någon i samma situation <3
Stort grattis! :D

Senaste foruminläggen

Rubrik
Inlägg
Senaste inlägget
11
I går 21:08
4
I går 18:45
4
I går 18:18
Öppet forum – skriv direkt utan att registrera
Starta en egen tråd

Gratis körkortsbok

Teoribok – körkortsboken 2024 med körkortsteori
Ladda ner Teoribok
PDF   364 sidor   30 MB
Apple Books: Teoribok – den senaste körkortsboken 2024 med körkortsteori Google Play: Teoribok – den senaste körkortsboken 2024 med körkortsteori

Teoriprov med videofrågor

Videofrågor – teoriprov med körkortsfrågor på Körkortonline.se Gratis körkortsfrågor