Missnöjd

Lala 2021-11-23 17:49 ! Citera #
Hej,
Jag hade uppkörning idag.Jag blev kugad. Jag fick information från inspektör att ska köra 30 minuter och jag körde 50 minuter. Jag körde jätte bra mot mål, landsväg, motorväg, cirkulationer, höger regel. Det enda misstaget som han sade till mig, att jag ratade ur helt varv inte kvart i tolv och kvart över tolv när jag backade. För att komma nära kanten. Men jag stod rak på vägen när jag parkerade.
Jag körde väldigt bra. Det var det enda att jag ska träna på. Skulle man bli underkänd bara för den lilla. Det känns att det finns nån svart lista i kör provet, när man hamnar i den , man kan inte ta ut sig. Även man gör 20 gånger uppkörning.
Det känns att blir aldrig godkänd oavsett hur bra jag kör.
Kanske man ska bjuda in nån från Media när man har uppkörning.
Jag vet inte vad ska jag göra?
Lala
Gäst 2021-11-23 19:04 ! Citera #
Vad stod det i protokollet?
Gäst 2021-11-25 21:42 ! Citera #
Hej,

Jag förstår att det känns så himla jobbigt att kugga på uppkörning(ar). Det kanske är svårt att acceptera att man har kuggat, och därför försöker man att förklara bort sina misstag. Men försök att lita på inspektören och hens förmåga att bedöma din körning. Att hen kuggade dig är faktiskt för din skull och andra trafikanters skull. Sen vill du andas, och gå igenom vad som gått på proven, vad du har gjort bra och vad du kan vara bättre på. Träna mer och ordentligt så kommer du klara provet!
Gäst i går 18:58 ! Citera #
Skulle du kunna förtydliga det här:
Det enda misstaget som han sade till mig, att jag ratade ur helt varv inte kvart i tolv och kvart över tolv när jag backade. För att komma nära kanten. Men jag stod rak på vägen när jag parkerade.

Senaste foruminläggen

Rubrik
Inlägg
Senaste inlägget
6
i går 22:32
6
i går 19:00
4
i går 18:58
Öppet forum – skriv direkt utan att registrera
Starta en egen tråd

Teoriprov online – testa dina kunskaper

Teoriprov Körkortonline.se Gratis demo – testa 65 frågor