Start > Körkortsnyheter > 2013 > Följsam design på Körkortonline.se

Följsam design på Körkortonline.se

2013-12-02

I dag införs följsam (responsiv) design på Körkortonline.se. Detta innebär att sidan anpassar sig efter skärmstorleken. Går du in via en dator kommer du inte att märka någon skillnad. Om du däremot går in via en mobiltelefon eller surfplatta, kommer det outnyttjade utrymmet (till exempel marginaler) bli mindre för att innehållet lättare ska gå att läsa på den mindre skärmen.

Körkortonline.se har valt att kombinera två olika sätt av följsam design:

  • När du gör ett teoritest: Menyn försvinner och måste klickas fram högst upp på sidan. Bara fokus på den aktuella teorifrågan.
  • Alla andra sidor: Marginalerna blir mindre. Menyerna trycks ihop, men hålls synliga för att överblicken och sammanhanget inte ska försvinna.

I samband med detta försvinner de separata applikationerna för iPhone och Android. Nu har du alltså endast ett konto på Körkortonline.se oavsett hur du loggar in. Du kan till exempel starta ett test på datorn och sedan fortsätta med det i mobilen.

Förändringen är tillgänglig för alla från och med i dag, så klicka gärna runt och kolla!

Senaste foruminläggen

Öppet forum – skriv direkt utan att registrera
Starta en egen tråd

Gratis körkortsbok

Teoribok – körkortsboken 2024 med körkortsteori
Ladda ner Teoribok
PDF   364 sidor   30 MB
Apple Books: Teoribok – den senaste körkortsboken 2024 med körkortsteori Google Play: Teoribok – den senaste körkortsboken 2024 med körkortsteori

Teoriprov med videofrågor

Videofrågor – teoriprov med körkortsfrågor på Körkortonline.se Gratis körkortsfrågor

Senast uppdaterad 2013-12-02