Svar: Tips för att inte ge upp?

Henkipenki 2019-07-11
Först och främst är du inte ensam att kugga fyra stycken uppkörningar. Även om jag personligen inte känner någon som gjort så många uppkörningar, kan man se i Trafikverkets statistik att flera kuggar. Du är inte ensam.

Jag tycker du ska ställa dig frågan, varför går det dåligt under uppkörningen, men inte med din pappa? Är det så att du är osäker i din körning som tar över när du åker med trafikinspektören? Eller är det teorin som brister? Kanske är det så att du helt enkelt blir så nervös över att misslyckas att du tappar kontrollen över körningen?

Om det är så att allt går som det ska när du övningskör med din pappa, handlar det mesta om trygghet. Tryggheten att känna att du kan köra själv och med en trafikinspektör bredvid dig under ett förarprov. Fortsätt att träna och försök att identifiera när, vart och varför det gick dåligt. Vad gav trafikinspektören dig för feedback? Har du arbetat utifrån det?

Eftersom du har gjort fyra uppkörningar är du inte längre prioriterad i Trafikverkets ”prov-kö” och det kan därför dröja ett tag innan du får göra nästa kunskap- och förarprov. Därför rekommenderar jag att du känner dig helt trygg innan du gör nästa uppkörning. Dels för att spara pengar till framtida behov, men också för att du ska få körkortet fortare och inte förlänga kötiderna för andra elever.

Om du har full koll när du övningskör med din handledare är du i slutfasen. Ge för guds skull inte upp nu! Driv detta i mål och låt inte pengar och tiden du investerat vara förgäves. Du fixar detta!
Namn/smeknamn

:) :D :lol: ;) 8-) :neutral: :? :o :x :( :scared: :cry: